آیا خواص فراوانی که سویق دارد را می دانید؟ متأسفانه مقدار کمی از افراد هستند که از این خواص با خبر هستند و از این ماده مغذی استفاده می کنند. ما شما را با بعضی از خواص این محصول آشنا می کنیم.
تقویت بدن
سویق بسیار مقوی بوده و جهت تقویت بدن به عنوان یک ماده مغذی سالم استفاده می شود.
در وزن گیری جنین در سه ماهه پایانی بارداری موثر است (البته لازم به ذکر است که مصرف زیاد از حد آن موجب اضافه وزن جنین یا مادر می شود) پس مصرف آن باید متعادل باشد.
همچنین بجز گندم و جو برخی از سویق ها مصرف دارویی دارند مانند: سویق کُنار، سیب و انار ترش که موجب مهار کردن شکم و حرارت دادن بیشتر به آن می شود. سویق سفید برای مهار کردن طبع (اصطلاحا تعادل مزاج) مناسب است.
(دانش نامه احادیث پزشکی ج2 ص 374)
سویق گندم و جو برای فرزند آوری
سویق گندم و جو در طب اسلامی برای زوجینی که قصد فرزند آوری دارند، تأکید شده است. زیرا امروزه بیش از ده درصد فرزندانی که به دنیا می آیند معلول هستند. آیا شما می توانید معلولیت را از بین ببرید؟ خیر، ما فقط می توانیم با راهکارهای پیشنهاد شده و رعایت یک سری موارد از بالا رفتن احتمال معلولیت جلوگیری کنیم.
این یکی از مزایای این محصول می باشد که به رفع معلویت کمک می کند. همچنین خانم ها بعد از زایمان به مدت یک ماه آن را استفاده کنند. زیرا این محصول موجب تقویت شیر مادر می شود.
در مطالب آتی شما را با انواع سویق و کارکرد های دارویی آن ها آشنا می کنیم.
بیشتر بخوانید: سویق چیست؟
یکی از مهمترین مزیت های این محصول این است که هنگام تهیه آن کیفیت ماده غذایی (مواد مغذی موجود در آن غله یا میوه) به بالاترین سطح خود می رسد.
توجه داشته باشید که این نوع ماده غذایی بهترین منبع کربوهیدرات می باشد. (به خصوص سویق گندم)
محصول نام برده شده از خطرات آسم در دوران کودکی جلوگیری می کند.
و همچنین با راحت تر کردن هضم موجب کاهش ابتلا به نفخ می شود و همینطور موجب سالم نگه داشتن روده نیز می شود.
سویق به دلیل وجود انواع ویتامین ها و مواد معدنی که در خود جای داده است: 1- موجب خالص سازی خون 2- باعث رشد ذهنی می شود.
می توان گفت بهترین جایگزین برای فولیک اسید و قرص آهن می باشد.