عشق ما به آلو بخارا مشهدی آنقدر زیاد است که هیجان ما با شکوفه دادن درخت در بهار شروع می شود. بعد منتظر می مانیم تا به دکه ها بیاید و آن درخت پر گل جلوی خانه ما هر چه زودتر به ثمر بنشیند. وقتی همدیگر را می گیریم سیر نمی شویم، کیلویی می خوریم به قیمت اسهال.
خلاصه می دانیم که چقدر کم می توانیم از او تعریف کنیم. ما نمی توانیم مقاله خود را ترک کنیم که در آن شواهدی را جمع آوری کرده ایم که باعث می شود فکر کنیم آلو بخارا بدون شک زیباترین میوه جهان است.
زیرا در واقع آلو بخارا زیباترین میوه دنیاست.
اگر باز هم با ما موافق نیستید، مطمئن هستیم که پس از دیدن این مزایا با ما هم عقیده خواهید شد.
آلو بخارا به حل مشکل کم خونی کمک می کند زیرا جذب آهن را افزایش می دهد.
آلو، همانطور که از رنگ آن مشخص است، حاوی مقدار زیادی ویتامین C است. از سوی دیگر ویتامین C جذب آهن بدن را افزایش می دهد و نقش مهمی در کاهش کم خونی ناشی از کمبود آهن دارد.
به لطف خواص آنتی اکسیدانی قوی خود، بدن را تمیز می کند و پیری را کند می کند.
آلو بخارا به لطف خواص آنتی اکسیدانی بسیار موثر خود از سلول های ما در برابر رادیکال های آزاد مضر محافظت می کند. این امر پیری بدن ما را کند می کند و پوستی سالم و عاری از مواد مضر را فراهم می کند.
به لطف ساختار فیبری خود، عملکرد منظم دستگاه گوارش را تضمین می کند.
آلو بخارا میوه ای با ساختار فیبری و همچنین فیبر قابل هضم است. این بدان معنی است که آنها کمک زیادی به عملکرد کامل سیستم گوارش ما می کنند. اینجا او می گوید: «زیاد آلو نخورید، اسهال می گیرید». ب
ه همین دلیل است که ما این کلمه را می شنویم. زیرا آلو بخارا در رفع مشکل یبوست و تنظیم هضم غذا بسیار موثر است. به این ترتیب، کاملا طبیعی است که خوردن زیاد باعث اسهال شود.