چگونه میوه های خشک را به درستی بشوییم تا اثرات فرآوری از بین برود؟
برخی از تولیدکنندگان از گلیسیرین و روغن های گیاهی برای درخشندگی میوه خشک در ارومیه استفاده می کنند.
اینها ابزارهای موثر و در عین حال ارزانی برای دادن ظاهری اشتها آور به محصول هستند، زیرا میوه های خشک “تمیز” ظاهری چروکیده و رنگ پریده دارند که کمی اشتها را ایجاد می کند.
تولید کنندگان بی پروا می توانند میوه ها را با مشعل خشک کنند، پس از آن طعم سوختن و بخارات بنزین روی سطح باقی می ماند. بوهای مشابهی ممکن است پس از استفاده از خشک کن ظاهر شود.
در مواردی که میوه ها مایل به سبز برداشت شده اند، علاوه بر این با آب جوش با سودا (غیرغذایی) درمان می شوند که باعث ایجاد ترک هایی در سطح می شود که روند خشک شدن را تسریع می کند.
برای میوه های عجیب و غریب، خیساندن در شربت های شکر انجام می شود تا آنها را با طعم شیرین غلیظ تر اشباع کند.
چگونه میوه های خشک را انتخاب کنیم؟
بنابراین، هنگام انتخاب میوه های خشک، نباید به نفع محصولاتی انتخاب کنید که با درخشندگی ظاهری غیرطبیعی و طعم ها یا بوهای غیر معمول که مشخصه این میوه نیستند، متمایز می شوند.
برای کاهش خطرات، باید قوانین زیر را رعایت کنید:
طبیعی ترین میوه های خشک ظاهری غیر جذاب دارند. قبل از استفاده، میوه ها به مدت 20 دقیقه در آب گرم خیس می شوند و پس از آن کاملا شسته می شوند.
هر گونه نشانه ای از دود یا بوی بنزین نشان دهنده پردازش بی کیفیت مواد اولیه است.
روی سطح نباید ترک های بزرگ و به تعداد زیاد ایجاد شود.
هنگام انتخاب محصولات بسته بندی شده، بهتر است محصولاتی را در ظروف شفاف انتخاب کنید. این به شما امکان می دهد قبل از خرید ظاهر میوه های خشک را ارزیابی کنید.
بسیاری از میوه های استوایی، میوه های خشک کلاسیک نیستند. خشک شدن آنها پس از شکرک زدن انجام می شود و به آنها میوه های نباتی می گویند.
شستن کامل میوه های خشک قبل از خوردن به شما این امکان را می دهد که نه تنها خاک و گرد و غبار را از سطح، بلکه مواد شیمیایی مورد استفاده در تولید را نیز پاک کنید.