احتمالاً مانند بسیاری از مردم، قیسی خشک شده را به عنوان یک میان وعده خوشمزه میدانید. اما آیا میدانستید که این میوههای کوچک از نظر تغذیهای قدرتمند هستند؟
در اینجا 20 مزیت شگفت انگیز قیسی خشک شده وجود دارد که باعث می شود بخواهید آن را در اسرع وقت به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
آیا می خواهید ابتدا با یک متخصص تغذیه مشورت کنید؟
قیسی خشک شده چیست؟
قیسی خشک شده یک میان وعده خوشمزه و سالم است. آنها سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند و فواید سلامتی مختلفی دارند.
قیسی خشک شده با حذف محتوای آب از زردآلو تازه ساخته می شود. این را می توان از طریق فرآیند کم آبی یا با استفاده از شربت قند انجام داد.
محصول نهایی یک میوه جویدنی و طعمدار است که میتوان آن را به تنهایی میل کرد یا در دستور غذاها استفاده کرد.
حقایق تغذیه ای قیسی خشک شده:
قیسی خشک شده یک میان وعده مغذی است. نصف فنجان قیسی خشک شده حاوی:
کالری: 120
چربی کل: 0 گرم
چربی اشباع شده: 0 گرم
چربی ترانس: 0 گرم
کلسترول: 0 میلی گرم
سدیم: 0 میلی گرم
پتاسیم: 490 میلی گرم
کل کربوهیدرات: 31 گرم
فیبر غذایی: 5 گرم
شکر: 22 گرم
پروتئین: 3 گرم
ویتامین ها و مواد معدنی:
از بین تمام میوه های خشک،قیسی خشک شده حاوی بالاترین میزان ویتامین A است که یک ماده مغذی ضروری محسوب می شود که در کنار سایر فواید به حفظ بینایی و پوست طبیعی کمک می کند.
نصف فنجان قیسی خشک شده همچنین 20 درصد از ارزش روزانه (DV) ویتامین A، 10 درصد از DV برای ویتامین C و 8 درصد از DV برای آهن را تامین می کند.
هیچ توصیه رسمی برای مصرف قیسی خشک شده وجود ندارد. اگرچه قند زیادی دارند، اما باید در حد اعتدال مصرف شوند.
نصف فنجان قیسی خشک شده حاوی 22 گرم شکر است. بنابراین، بهتر است مصرف خود را به چند قطعه در روز محدود کنید.
اگر دیابت دارید یا در معرض خطر ابتلا به دیابت هستید، قبل از افزودن قیسی خشک شده به رژیم غذایی خود باید با یک متخصص مراقبت های بهداشتی صحبت کنید. این به این دلیل است که ممکن است باعث افزایش سطح قند خون شما شوند.