صادرات فلفل دلمه ای های ایران موجب ورشکستگی تولید کنندگان دیگر کشورها شد

فلفل دلمه ای های ایران یک سبزی بسیار مغذی، خام یا پخته است، غذایی سرشار از فیبر، پروتئین، ویتامین A و C، کلسیم، پتاسیم و کالری بسیار کمی است که آن را به گزینه ای عالی برای یک رژیم غذایی خوب تبدیل می کند.

انواع مختلفی از این سبزی از آمریکا وجود دارد، در واقع فلفل چیلی یا فلفل چیلی نیز از خانواده فلفل هستند. اما اکثر مردم این نام را با فلفل دلمه‌ای می‌گذارند که با رنگ‌های قرمز، نارنجی، زرد و سبز مشخص می‌شود، تند نیست و شکل آن قوی‌تر است.

با فواید فلفل آشنا شوید:
این یکی از بهترین منابع ویتامین C است، حتی بیشتر از پرتقال تامین می کند. بنابراین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

فلفل دلمه ای های ایران
فلفل دلمه ای هضم غذا را بهبود می بخشد، زیرا سرشار از فیبر است و به جلوگیری از یبوست کمک می کند.
سطح کلسترول و قند خون را کنترل می کنند.
اثر ضد درد دارد، بنابراین به مقابله با برخی از دردهای خفیف مانند درد مفاصل کمک می کند، به همین دلیل مصرف آن به افرادی که از آرتروز رنج می برند توصیه می شود.
یکی دیگر از فواید عالی فلفل دلمه ای، تأثیر مثبت آن بر گردش خون است، به همین دلیل است که به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
مقدار خوبی از آنتی اکسیدان ها را فراهم می کند که به مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد و محافظت از سلول ها کمک می کند.
این به جذب خوب آهن کمک می کند، بنابراین برای جلوگیری از مشکلات سوء تغذیه یا کم خونی مفید هستند.
مواد معدنی موجود در آن باعث بهبود عملکرد سیستم عضلانی و عصبی می شود.
فلفل دلمه ای تولید گلبول های قرمز و کلاژن را تشویق می کند و در نتیجه سلامت پوست را بهبود می بخشد.
مصرف آنها در دوران قاعدگی توصیه می شود، زیرا ویتامین های آن به کاهش برخی علائم مانند قولنج کمک می کند.